Tietosuojaseloste

Me otamme henkilötietojen suojauksen tosissamme. Tältä sivulta löydät tarkemman kuvauksen siitä mitä tietoja keräämme ja kuinka niitä käytämme.

Rekisterinpitäjän vastuuhenkilö:
Lauri Kainulainen
tuki@koulunhyvinvointiprofiili.fi

Koulun hyvinvointiprofiili tallentaa kahdenlaisia tietoja palvelun toiminnan mahdollistamiseksi:

  • Koulujen ylläpitäjien tietoja
  • Kyselyiden kautta saadut vastauksia, jotka eivät sisällä henkilötietoja.

Ylläpitäjien tiedot sisältävät etu- ja sukunimen lisäksi sähköpostin ja salasanan. Salasana on salattu tietokantaan niin, että sitä ei ole mahdollista lukea jälkeenpäin edes palvelun ylläpitäjän toimesta (hash-funktio). Ylläpitäjien tietoja ei luovuteta eteenpäin kenellekään. Ainoastaan saman koulun ylläpitäjät voivat nähdä kuka muu on kyseisen koulun ylläpitäjä.

Kyselyiden kautta kerätyt vastaukset säilytetään tietokannassa, mutta nämä vastaukset eivät sisällä henkilötietoja. On kuitenkin mahdollista päätellä vastaajan identiteetti mikäli vastauksia on kyseisessä ryhmässä todella vähän (esimerkiksi jos luokalla on vain yksi poika). Näissä tapauksissa palvelu ei näytä tuloksia, vaan ilmoittaa, että kyseiselle riville on liian vähän kerättyjä vastauksia.

Kaikki tiedot säilyvät EU:n sisällä, eikä Koulun hyvinvointiprofiilin tietokantaan ole pääsyä ulkopuolelta.

Koulun ylläpitäjien tiedot säilytämme niin kauan kuin käyttäjätili halutaan pitää aktiivisena. Tilinhaltijalla on oikeus tarkistaa ja korjata tietonsa. Tämä onnistuu suoraan palvelun profiili-sivun kautta.

Tulokset ovat nähtävissä vain koululle itselleen ja mitään identifioivaa tietoa ei käytetä tutkimus- tai muihin tarkoituksiin ilman koulun lupaa. Anonymisoitua dataa, mistä koulua ei voi tunnistaa, käytetään vertailujen tekemiseen ja saatetaan käyttää tieteelliseen tutkimukseen.